Κλινικές Μελέτες


Η έκθεση της πρώτης μελέτης για το PROfertil® female
 
Κατά την προετοιμασία της εγκυμοσύνης η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μια σειρά σημαντικά ερωτήματα. Τι είναι καλό για εμένα; Τι πρέπει να αποφύγω; Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να με βοηθήσει να μείνω έγκυος; Τα συστατικά του PROfertil® female επιλέχθηκαν ειδικά για να βελτιώσουν τις πιθανότητες επίτευξης μιας εγκυμοσύνης. Μπορείτε να κάνετε λήψη της σύνοψης της μελέτης εδώ. Σε αυτήν θα βρείτε μία ή περισσότερες λεπτομερείς περιλήψεις των μελετών για κάθε συστατικό του προϊόντος.Λήψη της σύνοψης της μελέτης

 

 

Η δεύτερη μελέτη για το PROfertil® female

Τον Μάιο του 2019 δημοσιεύτηκε μια προοπτική, τυχαιοποιημένη, διπλά τυφλή, ελεγχόμενη μελέτη με τίτλο:
“The impact of a standardized Micronutrient Supplementation on PCOS –typical Parameters” (Η επίδραση ενός μικροθρεπτικού συμπληρώματος σε τυπικές παραμέτρους του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών).

Η δημοσίευση έγινε στο περιοδικό Archives of Gynecology and Obstetrics (είναι το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, από το 1870) από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της Ιατρικής Σχολής της Βιέννης.

Στη μελέτη αυτή εκτιμήθηκε η αποτελεσματικότητα του PROfertil® female σε 60 περιστατικά με PCOS. Η μια ομάδα πήρε PROfertil® female (χωρίς όνομα, για 3 μήνες) και η ομάδα ελέγχου πήρε 2 κάψουλες με 200μg φoλικό οξύ (για 3 μήνες επίσης).

Τα αποτελέσματα:

- Βελτίωση της αναλογίας LH/FSH: -24% vs 0%
- Χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης: -14% vs +2,3%
- Μειωμένα επίπεδα AMH: -11% vs 0%

επιβεβαιώνοντας ότι:
Το PROfertil® female είναι ωφέλιμο για τις γυναίκες με PCOS