Τρόπος Χρήσης

Τρόπος χρήσης
 
Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα και 1 ταμπλέτα την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα γεύμα και μαζί με κάποιο υγρό. Το ιδανικό είναι να λαμβάνετε πάντα την ταμπλέτα μαζί με την μαλακή κάψουλα. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δόση. 
 
 
Διάρκεια χρήσης:
Το PROfertil® female πρέπει να λαμβάνεται καθώς προσπαθείτε να συλλάβετε έως την αρχή της επιθυμητής εγκυμοσύνης.

Προειδοποιήσεις:
Δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά ηλικίας κάτω των τριών ετών. Διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος, προφυλαγμένο από το ηλιακό φως. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη. Δεν ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Προϊόν της LENUS PHARMA GesmbH - Βιέννη - Aυστρία

Παρασκευάζεται στη ΕΕ και εισάγεται συσκευασμένο. Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 51239/24.04.2019. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Υπεύθυνος κυκλοφορίας σε Ελλάδα και Κύπρο: FERTILLAND PHARMA - Αθήνα - Λεωφ. Μεσογείων 2 - 4, T.K. 11527 - Τηλ.: 210 7474755 -210 7482979 - www.fertilland.gr

Μεγέθη συσκευασιών:
Το PROfertil® female διατίθεται σε συσκευασίες των 28 ημερησίων δόσεων (συσκευασία για έναν μήνα) και των 84 ημερησίων δόσεων (συσκευασία για τρεις μήνες).