Συμβουλές για εσάς που επιθυμείτε ένα παιδί


Οι συμβουλές της PROfamily σχετικά με την επιθυμία απόκτησης παιδιού
 
Πολλά ζευγάρια εύχονται να αποκτήσουν ένα παιδί, ωστόσο η ευχή αυτή δεν πραγματοποιείται για όλους το ίδιο άμεσα.
Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που μπορεί να δυσχεράνουν την επίτευξη μιας εγκυμοσύνης. Στη συνέχεια ακολουθεί μια σειρά χρήσιμων συμβουλών, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε άμεσα το παιδί που ονειρεύεστε.

Η σωστή διατροφή
Η διατροφή σας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την επίτευξη μιας εγκυμοσύνης.

 
Πίνετε άφθονα υγρά!

Στο πρώτο μισό του κύκλου είναι σημαντικό να πίνετε άφθονα υγρά, και ιδιαίτερα αφεψήματα, νερό βρύσης ή μεταλλικό νερό. Χάρη στη λήψη της σωστής ποσότητας υγρών διασφαλίζεται η μεγαλύτερη ελαστικότητα και συνεπώς η μεγαλύτερη διαπερατότητα της τραχηλικής βλέννης, βοηθώντας έτσι τη διείσδυση του σπέρματος.

 
Τρώτε άφθονα φρούτα και λαχανικά!

Πρέπει να καταναλώνετε άφθονα φρούτα και λαχανικά ώστε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη πρόσληψη των σημαντικών βιταμινών που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Αποφύγετε την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων και αυγών, καθώς επηρεάζουν αρνητικά την τιμή του PH της τραχηλικής σας βλέννης και δημιουργούν ένα εχθρικό περιβάλλον για το σπέρμα.

 
Μην ξεχνάτε τα ιχνοστοιχεία!

Συχνά μια ισορροπημένη διατροφή δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες σας σε ιχνοστοιχεία. Πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα ιχνοστοιχεία να βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία μεταξύ τους, κάτι που συχνά παραμελείται στα συμπληρώματα ιχνοστοιχείων.
Τα συστατικά του PROfertil® female είναι εναρμονισμένα μεταξύ τους και δημιουργούν έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις την προετοιμασία του οργανισμού σας για μια εγκυμοσύνη. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και το φολικό οξύ. Η λήψη σεληνίου βοηθά στη σταθεροποίηση του κύκλου σας και την ωορρηξία, ενώ το μείγμα βιταμίνης Ε, κατεχινών, γλυκυριζίνης και διοσγενίνης διευκολύνει την εμφύτευση του ωαρίου. Το εκχύλισμα δαμιάνας αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών και συνδυάζεται με την επόμενη συμβουλή μας...