Η γνώμη των ειδικών

Οι ειδικοί της γονιμότητας μοιράζονται τις εμπειρίες τους με το PROFERTIL® female

Dr. Eva Lehner-Rothe
Μαιευτήρας Γυναικολόγος

Περίπου το 15% όλων των ζευγαριών παγκοσμίως, είναι ήδη αντιμέτωπο με το ζήτημα της ανεκπλήρωτης επιθυμίας για την απόκτηση παιδιών και όχι μόνο επειδή η απόφαση να γίνουν γονείς μετατίθεται για όλο και πιο μετά. Ωστόσο, η ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο στη γονιμότητα. Το PROFERTIL® female είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο «χάπι γονιμότητας», για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Μετά από την ηλικία των 30 ετών, το φολικό οξύ συχνά είναι ανεπαρκές. Χάρη στην ειδική σύνθεση του με μικροθρεπτικά συστατικά το PROFERTIL® female μπορεί να βελτιώσει τη γυναικεία γονιμότητα με φυσικό τρόπο, χωρίς ορμόνες. Πέρα από τα δεδομένα των κλινικών μελετών, και οι εμπειρίες από το ιατρείο μου δείχνουν ότι το PROFERTIL® female μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να μείνουν έγκυες. Η προσωπική μου εμπειρία με το PROFERTIL® female, το οποίο πήρα και εγώ η ίδια, όταν ήθελα να μείνω έγκυος: 2 επιτυχημένες εγκυμοσύνες χωρίς επιπλοκές, και η γέννηση των 2 γιων μου, Lorenz και Vinzenz!»

https://www.evarothe-gyn.at/

Assoc.Prof. Priv.Doz. Dr. Johannes Ott
Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας

«Θυμάμαι μια νεαρή κοπέλα 25 ετών, που προσπαθούσε να μείνει έγκυος για 2 χρόνια και δυστυχώς είχε ένα πολύ βαρύ Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, με σχεδόν καθόλου έμμηνο ρύση και σχεδόν χωρίς ωοθυλακιορρηξίες. Είχε δοκιμάσει διάφορα σκευάσματα για να εκπληρώσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα, τα οποία είτε δεν μπορούσε να ανεχτεί ο οργανισμός της ή είτε δεν τη βοήθησαν. Της σύστησα το PROFERTIL® female και στάθηκε τυχερή, επειδή οι κύκλοι της, δηλαδή η περίοδος και η ωοθυλακιορρηξία της, έγιναν ξανά κανονικοί. Μετά από 7 ή 8 μήνες χρήσης του PROFERTIL® female έμεινε έγκυος, με φυσικό τρόπο! Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός, μπορώ με ικανοποίηση να αναφέρω ότι η ασθενής μου αυτή σήμερα έχει ένα χαρούμενο και πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι!».

https://diegynaekologin.at

Univ.-Prof. Dr. Stefan Jirecek
Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας

«Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η ποιότητα των ωαρίων, των γονιμοποιημένων ωαρίων και των εμβρύων βελτιώθηκε σημαντικά. Επιπλέον, η λήψη του PROFERTIL® female έχει επωφελείς αλλαγές στα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, στη χοληστερόλη και την ορμονική ισορροπία. Η ανάπτυξη του εμβρύου μπορεί να υποστηριχθεί με το φολικό οξύ που περιέχει, πάνω από όλα όμως χάρη στην υψηλότερη δοσολογία που διαθέτει σε σύγκριση με άλλα προϊόντα, αυξάνει τις πιθανότητες να αποφευχθούν οι διαμαρτίες του νωτιαίου σωλήνα. Γι’ αυτό συνιστώ τη λήψη του PROFERTIL® female, κατά προτίμηση τρεις μήνες πριν εκδηλωθεί η επιθυμία για την απόκτηση παιδιού».”

https://www.kinderwunschzentrum-doebling.at/

Dr. Doris Linsberger
Μαιευτήρας Γυναικολόγος

«Η καθυστερημένη επιθυμία για την απόκτηση παιδιών δεν είναι πλέον σπάνια στις μέρες μας, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Αυστρίας. Το 1987, ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που έγιναν για πρώτη φορά μητέρες στην Αυστρία ήταν 24,4 έτη. Αυτός ο αριθμός είχε ήδη αυξηθεί στα 29,9 χρόνια μέχρι το 2019. Η τάση αυτή συνεχίζεται. Ωστόσο, η πιθανότητα εγκυμοσύνης μειώνεται όσο αυξάνεται η ηλικία. Πολλές γυναίκες καθυστερούν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά συχνά θέλουν μια επιλογή χωρίς ορμόνες για να υποστηρίξουν τη γονιμότητά τους με φυσικό τρόπο. Εδώ προτείνω ξεκάθαρα το PROFERTIL® female. Η σύνθεσή του έχει τεκμηριωθεί μέσα από διάφορες μελέτες. Στο ιατρείο μου, για παράδειγμα, βλέπω ότι, σε περιπτώσεις με ακανόνιστους κύκλους, η λήψη του PROFERTIL® female έχει ως αποτέλεσμα μια πιο τακτική περίοδο. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει και η γυναίκα από μόνη της. Άλλωστε οι κύκλοι με ωοθυλακιορρηξία αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την επίτευξη εγκυμοσύνης».

https://ordination-drdoris-linsberger.business.site/

Μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας

Ως ειδικός, έχετε ήδη βιώσει την επιτυχία με το PROFERTIL® female;
Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και συνεχίστε τις ιστορίες επιτυχίας!