Τι είναι το PROFERTIL® female;

Το συμπλήρωμα διατροφής που αποδεδειγμένα δρα ευεργετικά για έναν ομαλό κύκλο με ωοθυλακιορρηξία.

Το PROFERTIL® female είναι τεκμηριωμένο με μελέτες. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει την υποστηρικτική επίδρασή του στη γυναικεία γονιμότητα. Το PROFERTIL® female πρέπει να λαμβάνεται υπό ιατρική επίβλεψη, από τη στιγμή που υπάρχει η επιθυμία για την απόκτηση παιδιού, μέχρι και την επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Το PROFERTIL® female υποστηρίζει τη γονιμότητα των γυναικών που έχουν την επιθυμία να αποκτήσουν παιδί, ειδικά μετά την ηλικία των 30 ετών.

Χάρη στα επακριβώς αλληλοσυμπληρούμενα συστατικά του, το γυναικείο σώμα προετοιμάζεται καλύτερα για την εγκυμοσύνη. Το PROFERTIL® female είναι ένας μοναδικός συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων μικροθρεπτικών συστατικών, με αποδεδειγμένη ευεργετική επίδραση για τις γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη, με φυσικό τρόπο. Το PROFERTIL® female μπορεί επίσης να ληφθεί ως προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας εξωσωματικής γονιμοποίησης, για την υποστήριξη της σωστής διατροφής. Η σύνθεσή του μπορεί να βοηθήσει το γυναικείο σώμα μέσω της στοχευμένης παροχής των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και να συντελέσει στη βελτίωση της γονιμότητας.

Το PROFERTIL® female μπορεί να συμβάλλει σε έναν κανονικό κύκλο με ωοθυλακιορρηξία

Κατά το πρώτο μισό του κύκλου, που κυριαρχείται από οιστρογόνα, το σώμα κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για την πιθανή έναρξη μιας εγκυμοσύνης.

Αυτό σημαίνει ότι:  το ωάριο ωριμάζει στην ωοθήκη και το ενδομήτριο αναπτύσσεται. Το δεύτερο μισό του κύκλου ξεκινά μετά την ωοθυλακιορρηξία, κατά την 14η ημέρα. Αυτό το μισό κυριαρχείται από την προγεστερόνη. Το ωάριο “ταξιδεύει” προς τη μήτρα, μέσω της σάλπιγγας. Η γονιμοποίηση γίνεται εκεί. Η προγεστερόνη, μια ωχρινική ορμόνη, εμποδίζει την απόπτωση του ενδομητρίου. Έτσι εξασφαλίζεται η συνέχιση της εγκυμοσύνης τις πρώτες μέρες. Aυτή η διαδικασία μπορεί να υποστηριχτεί από την αποδεδειγμένη ευεργετική επίδραση της σύνθεσης του PROFERTIL® female.

Συνθήκες εμφύτευσης

Μόλις το γονιμοποιημένο ωάριο φτάσει στη μήτρα, θα πρέπει να εμφυτευτεί στο προετοιμασμένο για το λόγο αυτό ενδομήτριο. Η απόπτωση του ενδομητρίου πλέον καταστέλλεται από τη συνεχή παροχή προγεστερόνης. Εάν δε συνέβαινε αυτό, η εγκυμοσύνη δε θα μπορούσε να συνεχιστεί. Το έμβρυο είναι ακόμη πολύ ευαίσθητο σε αυτή την πρώιμη φάση. Οποιαδήποτε βλάβη στο γενετικό του υλικό θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή της εγκυμοσύνης. Το PROFERTIL® female μπορεί να βοηθήσει στην εμφύτευση του ωαρίου στο ενδομήτριο.

Πως μπορεί να βοηθήσει το PROFERTIL® female

Περίπου το 15% των ζευγαριών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά παραμένουν άτεκνα, παρά τις τακτικές επαφές χωρίς προφύλαξη. Η αιτία για αυτό έγκειται εξίσου στον άνδρα και τη γυναίκα. Όσον αφορά σε αυτό, η ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο. Υπάρχει μείωση της γονιμότητας στις γυναίκες, ιδιαίτερα στις ηλικίες άνω των 30 ετών.

Διάφοροι παράγοντες είναι συνήθως υπεύθυνοι για την υπογονιμότητα. Εξάλλου, υπάρχουν μόνο λίγες ημέρες διαθέσιμες κάθε μήνα για επιτυχή γονιμοποίηση. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες, που δεν είναι πάντα συμβατοί με τη γονιμότητα, σχετίζονται με έναν τακτικό κύκλο, την ωρίμανση του ωαρίου στη γυναίκα και των σπερματοζωαρίων στον άνδρα, καθώς και την ωοθυλακιορρηξία και την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου στο ενδομήτριο.

Με τον επιστημονικά τεκμηριωμένο συνδυασμό των μικροθρεπτικών συστατικών του, το PROFERTIL® female μπορεί αποδεδειγμένα να έχει ευεργετική επίδραση στην αύξηση της πιθανότητας εγκυμοσύνης.

Το PROFERTIL® female δίνει τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά στη γυναίκα που επιθυμεί να κάνει παιδιά.

Η γυναικεία γονιμότητα είναι ένα περίπλοκο σύστημα που είναι ευαίσθητο σε παρεμβολές σε πολλά επίπεδα, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τον ορμονικό κύκλο. Σε αυτές περιλαμβάνονται και επιβλαβείς περιβαλλοντικοί παράγοντες, που επηρεάζουν αρνητικά τη γονιμότητα. Επομένως, η ισορροπημένη και στοχευμένη παροχή μικροθρεπτικών συστατικών, για τα οποία υπάρχει αυξημένη ανάγκη, είναι σημαντική για τη βελτίωση όλων των παραμέτρων που θα οδηγήσουν σε επιτυχή σύλληψη και εγκυμοσύνη.

PROFERTIL® male and female

Ο συνδυασμός αυτών των δύο, με αποδεδειγμένη ευεργετική επίδραση, προϊόντων υποστηρίζει τα ζευγάρια στη διαδρομή τους προς την απόκτηση ενός παιδιού με προγραμματισμένη εγκυμοσύνη.

PROFERTIL® female:

Προετοιμάζει με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά τις γυναίκες με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS), στηρίζοντας την επιθυμία τους για επίτευξη εγκυμοσύνης, ώστε να αποκτήσουν παιδιά.

Καλύτερες συνθήκες λόγω βελτίωσης της ποιότητας των εμβρύων.

Μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της πιθανότητα επίτευξης εγκυμοσύνης.

Τα αποτελέσματα μελετών δείχνουν ότι το PROFERTIL® female έχει πιο ευεργετική επίδραση από τη λήψη μόνο φολικού οξέος, όσον αφορά τη γυναικεία γονιμότητα.

PROFERTIL® male:

Αποδεδειγμένη ευεργετική επίδραση που μπορεί να βελτιώσει τις παραμέτρους του σπέρματος.

Μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της κατάτμησης του DNA του σπέρματος.

Μπορεί να συμβάλλει στην πιθανότητα επίτευξης εγκυμοσύνης.