Τι λένε γυναίκες που
τα κατάφεραν

Το PROFERTIL® female έχει ήδη βοηθήσει πολλές γυναίκες να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για την απόκτηση παιδιού

Επιτέλους έγκυος μετά από 9 χρόνια

«Είμαι έγκυος!!! Αυτό που ξέρω είναι ότι, έπειτα από 9 χρόνια προσπαθειών να αποκτήσουμε παιδί, και χωρίς εξήγηση για την αποτυχία μας, έμεινα έγκυος με φυσικό τρόπο, μετά από 3 μήνες λήψης του PROFERTIL® female από εμένα και του PROFERTIL® male από τον σύζυγό μου! Γι’ αυτό, αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, μη χάνετε την ελπίδα σας!»

Source: StressNoMore.co.uk

Εγκυμοσύνη μετά από δύο αποβολές

«Ο σύζυγός μου και εγώ παλέψαμε να αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδί. Το ίδιο και στις δύο εγκυμοσύνες που ακολούθησαν, οι οποίες δυστυχώς οδήγησαν σε αποβολή. Μετά τη δεύτερη αποβολή, ο γιατρός μας συνέστησε το PROFERTIL® female. Αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε γιατί δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Μετά από ένα μόνο κουτί, έμεινα έγκυος 🙂 Πιστεύω ειλικρινά ότι το Profertil βοήθησε πολύ στην επίτευξη της σύλληψης. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.»

Source: urbia.de

Εγκυμοσύνη μετά από προβλήματα του κύκλου

«Σήμερα μίλησα με μία συνάδελφο που είναι μάλιστα βοηθός γυναικολόγου. Μου είπε ότι είναι τώρα 4 μηνών έγκυος, παρόλο που είχε προβλήματα με τον κύκλο της, όπως εγώ. Πήρε το PROFERTIL® female, το οποίο τη βοήθησε να ρυθμίσει τον κύκλο της.»

Source: E-Mail

Σπουδαίο προϊόν!

«Συνιστώ αυτό το προϊόν ανεπιφύλακτα. Δεν είχα περίοδο για μεγάλο διάστημα. Ο γυναικολόγος μου μου πρότεινε το PROFERTIL® female. Μετά από αρκετούς μήνες έχω επιτέλους έναν τακτικό κύκλο ξανά. Το σώμα μου ανταποκρίνεται πολύ καλά! Θα το πρότεινα σε κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα!»

Source: shop-apotheke.at

Είδα αποτέλεσμα γρήγορα

«Πήρα το PROFERTIL® female πριν από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Το βασικό πλεονέκτημά του ήταν ότι έδρασε πολύ γρήγορα. Επιπλέον, δεν αντιμετώπισα ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ναυτία ή κάτι άλλο. Επίσης, είχα την αίσθηση ότι η σύνθεσή του έκανε καλό στο σώμα μου και στην υγεία μου συνολικά».

Source: E-Mail

Ο κύκλος μου ομαλοποιήθηκε με φυσικό τρόπο

«Οι κάψουλες του PROFERTIL® female είναι πολύ εύκολες στην κατάποση. Ο κύκλος μου ρυθμίστηκε ξανά, από μόνος του. Επιπλέον, το δέρμα και τα μαλλιά μου έγιναν πιο όμορφα!»

Source: shop-apotheke.at

Επιτέλους, έχω κανονικό κύκλο ξανά!

«Αυτό το προϊόν το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Μετά από αρκετούς μήνες, επιτέλους απέκτησα ξανά κανονικό κύκλο. Η σύνθεση του PROFERTIL® female είναι πολύ καλά ανεκτή από τον οργανισμό. Επιπλέον, με την προσθήκη Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, οι γυναίκες έχουν όλα όσα χρειάζονται. Μη ξεχνάτε να παίρνετε τις κάψουλες μαζί με ένα γεύμα σας. Καλύτερα με το πρωινό ή το δείπνο σας.»

Source: shop-apotheke.com

Μη διστάσετε να μοιραστείτε κι εσείς τις εμπειρίες σας μαζί μας

Μη διστάσετε να μοιραστείτε κι εσείς
τις εμπειρίες σας μαζί μας
Έχετε ήδη δοκιμάσει το PROFERTIL® female κι έχετε τη δική σας εμπειρία; Μοιραστείτε την ιστορία επιτυχίας σας και δώστε ελπίδα και σε άλλες γυναίκες!